Információ

Kedves Vendégeink.
Éttermünk a mai napon zárva tart.
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk.
Nagymama és Csapata.

Hírlevél


Kapcsolat
Kiszállítási idő:
H-CS: 10:30-tól - 22:30-ig
P: 10:30-tól - 23:00-ig
SZ: 10:30-tól - 23:00-ig
V: 10:30-tól - 22:30-ig
info@nagymamaettermek.hu
Utalványok
Belépés
Voov Kft. - Webdesign és Arculattervezés

Hogyan rendelhetek?

1. Előfizetéses rendelés
Házhozszállításunk heti előfizetéses rendszerben működik, de rendelhet akár egy napra is. Megrendelését napi/heti ajánlatainkból (A-J) illetve öt fajta menüválasztékunkból (Menü 1-5) állíthatja össze. Előfizetéses rendelését tárgynapra telefonon/személyesen legkésőbb előző nap 20.15-ig adhatja le. A megadott menü árak előző napi megrendelés esetén érvényesek. Aznapi megrendeléskor a menüben szereplő egyes ételeket normál árban számoljuk.

Minimum rendelési összeg előfizetés esetén: 675 Ft/nap

A megrendeléseket 9.30h és 12.00h közötti időben szállítjuk. Rendelését leadhatja üzletünkben személyesen, internetes oldalunkon, az ételszállítónak vagy az üzlet telefonszámán.
2. Telefonos/On-line rendelés
Telefonos/On-line rendelést tárgynapra legkésőbb 22:15-ig (péntek-szombat 23.15-ig) tudunk felvenni. A kiszállítási idő telefonos rendelésnél a megrendeléstől számított 45-60 perc, On-line rendelésnél ezt az időt a visszaigazolás (e-mail) elküldésétől számítjuk.

Minimum rendelési összeg telefonos/On-line rendeléskor: 1.200 Ft
3. Telefonos/On-line rendelés általános információ
On-line rendelés csak regisztráció után lehetséges. Rendelését kiválaszthatja Állandó étlapunkról ill. Napi/heti ajánlatunkról . Rendeléskor ügyeljen a megfelelő nap kiválasztására.
4. A fogyasztói ár
Az ár tartalmazza a megrendelt étel árát, a házhozszállítás költségét és az ÁFA-t. Előfizetéskor menü ill. a napi ajánlat rendelése esetén az ár tartalmazza a csomagolás díját, viszont napközbeni telefonos/on-line rendelésnél -azonnali házhozszállításkor- csomagolási díjat számítunk fel. Étkezési utalványokat elfogadunk.
5. Szállítás, fogyasztás
Ételeinket az Inkubátorházban (Verő J. u.) lévő éttermünkben készítjük, majd csomagolás után zárófóliával ellátott mikrózható dobozban vagy habosított hőtárolós csomagolásban szállítjuk. Az étel a dobozból közvetlenül elfogyasztható. Melegítés előtt szúrja ki a fóliát!